dimarts, 31 d’agost del 2010

El catàleg d'Art al Vent s’edita en tres idiomes i amb un format renovat


Les 115 obres que participen en Art al Vent VII ja es mostren als balcons dels carrers La Bassa i Duquessa d'Almodóvar de la localitat de Gata de Gorgos. Els darrers preparatius d’esta exposició d'art contemporani, que es va inaugurar el dissabte 21 d'agost, van coincidir amb la presentació pública del catàleg de la mostra, que enguany s'ha editat en tres idiomes diferents –castellà, valencià i anglés- i ha millorat el format per a cedir un major espai a la imatge de cada proposta artística. Així, cada pàgina del catàleg inclou dos dels llenços presentats a la setena edició d'Art al Vent, en lloc de tres. Com és habitual, la Diputació d'Alacant ha subvencionat la publicació d'este llibre, que serveix de guia als visitants de l'exposició, en què enguany han pres part artistes de 26 països.

D'una altra banda, també com a novetat, el catàleg d'Art al Vent VII consolida ja com a marca oficial d'esta cita cultural el logo, dissenyat per Isabel Soler, guanyador del concurs convocat per l'Escola de Plàstica Experimental A. Vives.

La presentació del catàleg va estar a càrrec de la regidora de Cultura de Gata, Mª Jesús Salvà, i el coordinador i professor de l'Escola de Plàstica Experimental A. Vives, Josep Ginestar, acompanyats, a més, per una de les artistes que exposa la seua obra en Art al Vent, l'alemanya resident a Eivissa Petra Reimers. Reimers es va mostrar “sorpresa” per la magnitud de la iniciativa i va destacar “la importància d'un esdeveniment com este, d'abast internacional, per a una localitat relativament xicoteta, com és Gata de Gorgos”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada